Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Profi megoldások az R-Port Informatikától

Az Újfehértói székhelyű R-Port Kft-t 2004-ben alapították a tulajdonosai családi vállalkozásként, amely a mai napig ebben a formában működik.


A vállalkozás fő tevékenysége számítógép, periféria, szoftver és irodatechnikai eszközök kiskereskedelme, valamint egyéb kapcsolódó szolgáltatások: készülékszerviz, fénymásolás, laminálás, spirálozás, festékpatronok forgalmazása.  

 

A vállalkozás a megalakulást követően a tevékenységét Újfehértón kezdte el a helyi piacra koncentrálva. Az indulást követően beigazolódott, hogy ezen a területen jelentős piaci igény van a kínált termékekre és szolgáltatásokra. Ehhez hozzájárul az is, hogy magas minőségű kiszolgálást nyújtanak és komplett megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek az értékesítéstől a telepítésig és szervizig.  

 

A vállalkozás termékei és szolgáltatásai az alábbi területeken segítik a célcsoport igényeinek megoldását:  

− munkavégzés  

− tanulmányok  

− szórakozás  

− szabadidő eltöltés  

− információ szerzés  

 

A helyi piac legnagyobb szereplője az R-Port Teljes körű kiszolgálást nyújt ügyfeleinek a termékek és a szolgáltatások körében is:  

 

Számítástechnikai eszközök  

- adapterek, akkumulátorok és töltők, alaplapok, asztali számítógép konfigurációk, belső adattároló eszközök, billentyűzetek, digitális fejhallgatók, fényképezőgépek, egerek, grafikus meghajtó kártyák, hálózati eszközök, házak, hordozható számítógép konfigurációk, játékvezérlők, kábelek, kártyaolvasók, külső adattároló eszközök, memóriák, memóriakártyák, merevlemezek, multimédia hangszórók, multifunkciós eszközök, monitorok, netbookok, notebookok, nyomtatók, optikai meghajtók, projektorok, számítógép alkatrészek, számítástechnikai kiegészítők, szerverek, szkennerek, szoftverek, szünetmentes tápegységek, usb eszközök, WEB kamerák  

 

Irodatechnikai eszközök  

- faxok, fénymásolók, írásvetítők, írógépek, iratmegsemmisítők, laminálók, mérlegek  

 

Kapcsolódó szolgáltatások  

- CD lemezek értékesítése, DVD lemezek értékesítése, festékpatronok és tonerek forgalmazása, fénymásolás, laminálás, papírok forgalmazása, spirálozás, számítógép hálózatok tervezése és kiépítése, termékszerviz