Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Professzionális villanyszerelési anyagok nagykereskedelme

Az Elektropopp Kft. villanyszerelési anyagok nagykereskedelmével foglalkozó társaság, mely a magyarországi villanyszerelési nagykereskedéseket látja el minőségi termékeivel.


Cégünk 2010 nyarán kezdte meg tevékenységét. A tulajdonosok a 90-es évek vége óta vannak jelen az ágazatban. Mivel a forgalmazott termékek jól bevezetett termékek voltak már Magyarországon és a beszállítókkal is jó volt a viszony, így biztosítva volt az ügyfelek folytatólagos kiszolgálása. Mivel a cég gyártással nem foglalkozik a beszállítók és ezáltal a termékpalettán szereplő termékek magas minőségi követelmények szerint lesznek kiválasztva és folyamatosan bővítve.  

 

A cég fő termékei az alábbi termékcsoportokba sorolhatók:  

- Mozgás- és jelenlétérzékelők  

 

- Csatlakozók (gumi, műanyag ill. PVC lengőaljzatok, elosztósorok)  

 

- Világítástechnika (lakossági és ipari lámpatestek, LED technológiás lámpatestek, fényforrások)  

 

- Épületautomatizálási komponensek (időkapcsolók, különböző típusú relék, alkonykapcsolók…)  

 

- Vezeték nélküli világítás vezérlés  

 

Termékeink kiválasztásánál legfőbb szempont a minőség. A cég filozófiája korábban és most is a megfelelő ár/érték arányú termékek biztosítása a vevőközönség számára. Az előd cég szlogenje a „Value for money” volt, melynek tartalmát továbbra is igyekszünk megőrizni, mivel a vevőink a megbízható, kis meghibásodási aránnyal rendelkező termékeink miatt ismernek minket. Termékeinket javarészt Németországban, Lengyelországban, Törökországban gyártatjuk, de importálunk termékeket a Távol-keletről is. A termékek döntő többsége (1,3,4,5 termékcsop.) 2-3 év garanciával rendelkezik, a többi termékre 1 év garanciát adunk. A készülékek meghibásodási aránya kb. 2-3%. Ugyan a termékeink nem tartoznak a legolcsóbb termékek közé a piacon, de nem is törekszünk erre feltétlenül, mivel a jó hírnevünk fontosabb számunkra, mint egy esetlegesen rossz termékszériából adódó presztízs veszteség. Általánosságban elmondható, hogy termékeink a konkurenciához képest 10-15%-al drágábbak.  

 

Törekszünk a gyorsan forgó keresett termékeket raktáron tartani, elkerülni ill. minimalizálni az elfekvő készleteket. A készletek forgási sebességének ill. a piaci igények folyamatos figyelemmel tartásával határozzuk meg egy-egy termék raktár készletét, amennyiben egy termék forgási sebessége lelassul úgy akciók keretében ösztönözzük a vásárlást, legrosszabb esetben egy 10-15%-os haszonkulcs alkalmazásával kiárusítjuk a beragadt készleteket.  

 

Legfőbb partnereink a Mo.-i, főleg budapesti központtal rendelkező nagykereskedések (Sonepar Kft., DL’1 Kft., Marchiol Kft. a legnagyobbakat említve), melyek a kiskereskedelmi egységek felé értékesítik termékeinket hosszú évek óta. Vannak kisebb méretű nagykereskedő partnereink vidéken is, akik egy adott régióban tevékenykednek. Vidéken azonban még látunk lehetőséget a partnerek bővítése terén.  

 

A vállalkozásról további információk annak weboldalán találhatók: www.elektropopp.hu