Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Mindent a multiorgazmusról

A taoisták szerint a férfi multiorgazmusossá válhat, ha megtanulja elfojtani ejakulációját, és magömlés helyett egy újabb orgazmusnak adja át testét, így fejlesztve saját és partnere szexuális élményét.


Sokan hiszik, hogy nem létezik orgazmus magömlés nélkül, hisz a kettő egy és ugyanaz, s mindenféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a közhidelem szerint ondó nélkül nem létezik igazi férfiorgazmus. Holott a valóságban két különböző dolgoról van szó, amik abból az egyszerű tényből kifolyólag váltak eggyé a köztudatban, hogy a két élmény - orgazmus és magömlés - pusztán pár másodpercnyi eltéréssel következik be.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_774.jpg'>  

 

Tudományosan is bizonyított tény, hogy magömlés nélkül is kialakulhat valódi orgazmus, míg a taoban külön fejezetet szánnak az ejakulátum visszatartásának elsajátítására. Azok a férfiak ugyanis, akik képesek az ejakuláció nélküli orgazmus átélésére, orgazmus után nemiszervük nem ernyed el, és képesek továbblépni az újabb és újabb orgazmusok szintjére, és multiorgazmusossá válnak. Az a férfi pedig, aki minél többször képes elzárni ejakulációját, annál több szexuális energiát áramoltat vissza testébe.  

 

Ázsia elmúlt koraiban a legtermészetesebb dolognak számított, hogy férfiak és nők komolyan tanulmányozták a szerelem művészetét, szinte mindenki hálószobájában megtalálhatók voltak az úgynevezett párnakönyvek. Ezek a szerelem művészetének minden fortélyát feltárták, egy olyan, magasabb szintű szexuális kultúrát hordoztak, ami az európai ember számára elképzelhetetlen. Ennek csak egyik eleme a magömlés nélküli orgazmus technikája, de fontos pontja, hiszen a test teljesebb és átfogóbb, nem csak testi szinten kielégítő élményt tapasztalhat meg. A mag kilövellése a keleti tanok szerint életerő-veszteséggel jár, így annak céltalan és meggondolatlan elvesztegetése gyengíti a férfit, ahelyett, hogy a szexben feltöltekezne és energiát gyűjtene.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_776.jpg' magas='400'>  

 

A magömlés nélküli orgazmus tudománya összetett és sok gyakorlást igénylő módszer, de sok gyakorlással és komoly elszántsággal komoly eredmények érhetők el. Megfelelelő partner segítségével a férfi orgazmus kontrollálhatóvá és teljesebbé válik, s azon férfiak, akik megtapasztalták már a száraz orgazmzus élményét, arról vallanak, többé nem érzik a szex utáni kiüresedettséget, sőt, még a multiorgazmusos szex emléke is kellemes bizsergést hoz.  

 

A módszer  

 

A technika elsajátításához kényelmes pozícióban feküdjünk az ágyra, és ahogy szoktuk, kezdjük el izgatni magunkat, és a stimulálásban menjünk el egészen addig a pontig, míg el nem érjük az orgazmus előtti állapotot. Ha eljutottunk erre a szintre, feszítsük meg intim (PC) izmainkat úgy, mintha vissza akarnánk tartani a vizeletet. Amennyiben ez nem megy, a legközelebbi pisilés során tornáztassuk ezen izmainkat úgy, hogy pár másodperc erejéig vizelés közben néhányszor megszakítjuk a vizelet áramlását. A PC-izom edzése azért elengedhetelen, mert ezek összehúzódása és elernyedése következik be orgazmus esetén.  

 

Amennyiben ráéreztünk az intim izmok megfeszítésének technikájára, keressük ki a gát - vagyis a here és a végbélnyílás közötti terület - azon pontját, ahol a bőrszövet egy kicsit más, puhább, finomabb. Nyomjuk meg ezt a pontot akkor, amikor egy nagyobb izgalomhullám megy keresztül testünkön, hagyjuk, hogy kicsit megnyugodjunk, majd stimuláljuk magunkat tovább, és ismét közelítsünk az orgazmus felé. Ha újra érezzük az ejakuláció közeledtét, feszítsük meg intim izmainkat, és újra nyomjuk meg a gát puha pontját. (A próba kedvéért nyomjuk meg a pontot akkor, amikor már ejakulálunk, és érezzük a különleges összehúzódó-elernyedő mozgást a mélyben).  

 

 

 

Ha mindezeket sikeresen elsajátítottuk, vagyis spermahullás nélkül képesek vagyunk megközelíteni a csúcsot, legközelebb igyekezzünk az egész testre kiterjeszteni a kellemes érzést. Ehhez komoly koncentrációra és lazaságra van szükség, ha legközelebb eljutunk az orgazmus előtti állapotba, nyomjuk meg a különleges pontot a gáton, és koncentráljunk arra, hogy péniszünkből az egész testbe szétterjedjen a kellemes érzés. Masszírozzuk hímvesszőnket fentről lefelé, és képzeljük el, ahogy testünkbe nyomjuk az energiát (miközben nyomjuk a gát adott pontját).  

 

Ha újra megnyugodott a testünk, folytassuk a maszturbálást, de csakis addig ismételjük, amíg örömünket leljük benne. Gyakoroljuk a technikát egészen addig, míg megtapasztajuk az egész testre kiterjedő orgazmus élményét, minek során akár húsz percen keresztül is fent lehet tartani az izgalmi állapotot, ami elegendő idő ahhoz, hogy a test annyi energiát termelejen, ami egy egész testet átjáró orgazmushoz szükséges.  

 

Idővel, ha már eleget gyakoroltuk a technikát, nem lesz arra szükség, hogy a gátat nyomjuk, izmaink megfeszítésével képesek leszünk visszatartani az ejakulációt. A technikával a biztonságos közösülés is megvalósítható, és a szexuális energia a péniszen keresztül a partnernek is átadható.