Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Irodát vagy lakást keres Nyíregyházán?

Színvonalas ingatlanok bérbeadása és értékesítése a város több részén, professzionális és színvonalas szolgáltatásokkal társítva. Partnerünk hosszú távú tapasztalatokkal rendelkezik az ingatlanokhoz kapcsolódó megoldásokkal kapcsolatban.


Az üzleti és a magán életben is kiemelt jelentősége van az adott vállalkozás működése és a család életvitele számára megfelelő ingatlan megtalálásának. A megfelelőségi paramétereket sok minden befolyásolhatja: a működési iparág, az iparágon belüli tevékenység, a vállalkozás mérete, a foglalkoztatottak száma, az anyagi lehetőségek. Ugyanígy a családoknál a családi állapot, a gyermekek száma és kora. A piacon számos hasznosításra kínált ingatlan található, ezért nagy segítséget jelentenek az olyan vállalkozások, amelyek fő profilban ingatlan hasznosítással foglalkoznak és közvetítő szerepet betöltve segítik a partnereiket a megfelelő ingatlan megtalálásában és a megfelelő használati mód kidolgozásában.  

 

Az Agrodob Invest Kft-t 2004-ben alapították a tulajdonosok azzal a céllal, hogy ingatlanhasznosítási tevékenységet végezzenek a társas vállalkozás keretei között. A vállalkozás székhelye Nyíregyházán van, ahol több telephellyel is rendelkezik. Fő profilban saját ingatlanok fejlesztésével és azok hasznosításával foglalkoznak, ennek megfelelően az elmúlt évek során nagymértékű szakmai hozzáértésre tettek szert. Az ingatlanokhoz kacsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal teljes körű kiszolgálást nyújtanak az ügyfeleiknek:  

- ingatlan bérbeadás  

- ingatlan adás-vétel  

- ingatlan üzemeltetés  

- ingatlan keresés  

- tanácsadás  

 

A rendelkezésre álló ingatlanok a város különböző frekventált területein helyezkednek el, infrastruktúrával ellátottak, a modern kor igényeinek megfelelnek. Bútorokkal nem rendelkeznek, így a megrendelők a felhasználási feltételeknek és igényeiknek megfelelően rendezhetik be azokat.  

 

Az együttműködés feltételei szerződésben kerülnek rögzítésre a piaci standardeknek megfelelően, figyelembe véve az egyes megállapodásokra vonatkozó egyedi igényeket is.  

 

Bővebb információ a +36 20 337 1050 telefonszámon érhető el.