Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Fuvarozás és személyszállítás az Elektropopp Kft. szervezésében

Az Elektropopp Kft. második üzletágát a belföldi és nemzetközi fuvarozási tevékenységünket 2012 elején indítottuk.


Jelenleg 2 db 3,5T össztömegű tehergépkocsival rendelkezünk. 1 teherautónk az EverFlourish Europe Gmbh. részére végzi folyamatosan a kiszállításokat, így egyebek mellett megoldott a saját rendeléseink kiszállítása is a nagykereskedésekbe.  

 

Másik teherautónkra a TimoCom Gmbh által fejlesztett fuvarszervező program segítségével szerezzük a munkákat, amely egy online adatbázis, ahova a logisztikai központok, nagy nemzetközi fuvarvállalatok, ill. kis cégek fuvarszervezői töltik fel fuvarajánlataikat.  

 

A fuvarozási tevékenység kiegészítéseként kívánjuk megvalósítani a belföldi- és az EU-n belüli nemzetközi közúti fuvarszervezési tevékenységet. A fuvarszervezési tevékenységünk beindításának előnye továbbá abban rejlene, hogy így a saját gépjárművünknek is folyamatos fuvarfeladat ellátást tudunk házon belül biztosítani, ezáltal a fuvarszervező cégeknél maradó nyereség is nálunk maradna, mivel közvetlenül a megbízókkal állunk kapcsolatban. Mivel mi csak 1 szabad gépjárművel rendelkezünk jelenleg, a fuvarfeladatokat fuvarozó alvállalkozók bevonásával valósítjuk meg, fuvar ajánlatainkat a TimoCom-ra töltjük fel. A partnerek akvizíciója meglévő kapcsolati hálónkon, hirdetések és online felületünkön keresztül történne.  

 

Szintén a fuvarozási üzletágunkat erősítenénk a kisbuszos személyszállítás beindításával, itt a fejlesztések igen előrehaladott állapotban vannak. Tárgyalásokat folytatunk cégekkel, óvodákkal/iskolákkal ill sportegyesületekkel ahol szükség van kisebb csoportok szállítására. Továbbá rendezvényekre, esküvőkre biztosítanánk személyszállítást. A fő elképzelés azonban a Bp.- Schwechat reptéri transzfer, illetve a Németország felé irányuló háztól-házig személyszállítás. Egy éve kísérjük figyelemmel ezt a piacot és azt látjuk, hogy egyre nagyobb igény van a közlekedés ezen formájára, mivel egyre többen vállalnak munkát külföldön időszakosan és választják a közlekedés ezen formáját a gyorsasága és megfizethetősége végett. Amiben mi többet szeretnénk nyújtani a többi céghez képest, az a szolgáltatás színvonala ugyanazon árért. Szeretnénk a személyszállításban is egy színvonalas, prémium kategóriás szolgáltatást megvalósítani a piaci áron. Ilyen szolgáltatás lenne például az ingyenes WiFi és DVD/TV biztosítás a gépjárművön, szendvics és alkoholmentes ital biztosítása (a kereskedelmi (nem fapados) légitársaságokhoz hasonlóan) térítésmentesen. Pénzügyi előnye a cég szempontjából abban rejlene, hogy az ügyfelek azonnal fizetnek a szolgáltatásért. Először egy gépjárművet szereznénk be, kapacitása ezeknek a járműveknek a sofőr nélkül 8 fő, távolabbi utak esetén 6 fővel számolunk, mivel váltópilótát kell biztosítani a menetidők betartása miatt.  

 

A vállalkozásról további információk annak weboldalán találhatók: www.elektropopp.hu