Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Az üzletasszonyok dívája: Victoria Beckham

Minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll - tartja a már leginkább közhellyé vált mondás. De mi van akkor, ha fordul a kocka és a sikeres nő maga mögé állítja mégsikeresebb férjét, esetlegesen David Beckhamet? ....


Sosem voltam különösebben jó valamiben. Kezdettől fogva világos volt, hogy nem én leszek a legjobb énekes, a legjobb táncos vagy a legjobb színész - vallja Victoria Beckham. Egy valamihez azonban tagadhatatlanul ért: megbotránkoztatni és földbe döngölni, aztán meg elsöprő sikert aratni.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_330.jpg'>  

 

Victoria a modern kor egyik legismertebb, legvitatottabb, legfelkapottabb híressége. Kirobbanó sikerét azonban nem a Posh Spice múltjának köszönheti, hanem üzleti szempontból is jól megválasztott férjének, David Beckhamnek.  

 

Még ha a hűség nem is a házasságuk titka, hiszen a focista gyakran lebukik a lesifotósok képein, amint másokkal hancúrozik, Victoria megállja a helyét mellette. Sőt mi több, állandóan vibrál a levegőben és a sztárvilágban. Az elmúlt néhány évben divatikonná nőtte ki magát, és a vörös szőnyegen, na meg az utcán, de még a gyerekekért edzésre sietve is elképesztő ruhákba bújik. Amitől gyakran először mindenki összeráncolja a szemöldökét, utána viszont méggyakrabban utánozni is kezdik. Az ex-spice girl pedig ki is használta ezt: monogramjával, a VB-vel új divatházat alapított, első kollekcióját, a 2009-es tavaszi-nyári trendet pedig már kifutóra is vitte.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_331.jpg'>  

 

De valójában mi is Victoria Beckham védjegye?Először is David Beckham, utána már jöhet a vízözön: három sztárgyanús gyereke, extrém öltözködési stílusa, folyton merev arckifejezése, szinte már betegesen sovány alakja, állandóan változó frizurája és 20 centiméteres magassarkúi.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_332.jpg' magas='400'>  

 

Hogy mi tüzeli fel Daviden és a divaton kívül még Victoriát? Hát Damien Hirst – a világ legbefolyásosabb képzőművészének – alkotásai. Mrs. Beckham beteges gyűjtője a festményeknek, installációknak és mindennek, ami Damien Hirst nevét fémjelzi. Igen költséges hobbiját pedig még férje sem tudja felülmúlni.