Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Az úszóstégek új generációja már Magyarországon is

Az Easy-Dock úszóstég egyszerű, a végtelenségig praktikus, időtálló megoldást kínál horgászhelye, vízi járművének helye, vagy fürdési helye kialakítására.


Egy fixen telepített stég nem egyszerű dolog. Ma már a legtöbb vízen engedély nélkül nem lehet telepíteni. A hivatalos út nehézkes, hosszantartó és sokba is kerül. És csak utána jön a neheze. Cölöpök rögzítése, lakatos munka a vázhoz és keretekhez, a faanyag beszerzése, kezelése és a stég felépítése. Amikor pedig végre használni indulhatnánk rá, kiderül, hogy valaki lebontotta az egészet. Mert valakinek, valamire mindig jó lesz valami.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_1766.jpg'>  

 

Az EZ-Dock segítségével ezeket a gondokat nyugodtan elfelejtheti. Az egyedi elemekből összeépített stég pillanatok alatt kész, és vízre kerülhet. Tetszése szerinti méretben állíthatja össze a darabokat, de akár egy nagyobb elem önmagában is elegendő lehet. Ha nagyobb felületeket szeretne kialakítani, legózhat is kicsit. Bármely elem összeköthető a másikkal, csak a képzelete szabhat határt az egyedi méretű és formájú úszóművek kialakításának. Nincsenek rajta leszerelhető részek, felesleges kiegészítők és még csak engedély sem kell hozzájuk. A vízre tett darabot csak súlyokkal lerögzíti, és már kész is a stabil vízi pont. Ha szeretné kizárni az illetéktelen használatot, nem is kell fix bejárót építeni rá, egy mobil közlekedő palló segítségével, csak Ön közelítheti meg.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_1765.jpg'>  

 

Tulajdonságai:  

 

- Hihetetlen stabilitás a vizen  

- Semmilyen karbantartást nem igényel  

- Felülete csúszásmentesített  

- Szilárd, mégis rugalmas  

- Sokféle összekapcsolási lehetőség, széles körű variálhatóság  

- Abszolút ellenáll az időjárásnak, még téli fagyban is kint maradhat  

- A furatokba horgászágas rögzíthető  

- Alkalmas csónak kikötőnek is  

 

Az EZ-Dock Magyarországi forgalmazója a Via Plaza Kft:  

1186 Budapest  

Tövishát u. 1. 4/12.  

Tel: +36 1 299 02 13  

Fax: +36 1 299 02 14  

E-mail: viaplaza@viaplaza.hu  

Web: www.viaplaza.hu