Quality Magazin

Nyomtatás

Kisebb betűméret Nagyobb betűméret

Amilyen még sosem volt: Új illat a D&G-tól

A legjobb mellű hírességnek megszavazott színésznő már többször is reklámozta a Dolce & Gabbana kozmetikai termékeit, és ezúttal egy parfüm megvásárlására szeretné ösztönözni a celebreklámokra fogékony vásárlóközönséget. A Rose The One reklámfilmjében (valamint hirdetésében) a korábbiakhoz hasonlóan ismét nagy hangsúlyt kap a nosztalgikus hangulat.


<img src='kepek/hirkepek/_1648.jpg'>  

 

Stefano Gabbana azt nyilatkozta a WWD-nek: “Domenico és én is a rózsák kedvelem a legjobban, ez a kedvenc virágunk. A kertünk is mindig ezer színű rózsákkal volt tele."  

 

"Ez az illat egy olyan kombinációja a Dolce&Gabbana-nak, amilyen azelőtt még sohasem volt. Egyik parfümünk sem volt kifejezetten egy virág köré épülve..egészen mostanáig" -mondta Dolce.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_1649.jpg'>  

 

Az illat összetevői a rózsán kívül a szeder, a pink grapefruit, litchi, és a vanília.  

 

<img src='kepek/hirkepek/_1650.jpg'>  

 

Johanssont az utóbbi egy évben egyébként több cég is felkérte arra, hogy ugyan, legyen már olyan kedves, és némi pénzösszeg ellenében népszerűsítse az ő termékeiket. Többek közt ő lett a Moët & Chandon [6] pezsgőmárka reklámarca, és ő vette át Penélope Cruz helyét [7] a Mangónál, annyi különbséggel, hogy kolléganőjével ellentétben ő nem tervez, csak pózol. A ruházati cég azzal indokolta a döntését, hogy Scarlett Johansson sikkes, független, vérbeli kozmopolita, vagyis egy igazi Mango-nő. Persze nem ezek a cégek az elsők, akik felfedezték a fiatal színésznőben lévő vevőcsalogató potenciált. Johansson pár évvel korábban a Louis Vuitton reklámarca volt [8], amit részben annak köszönhet, hogy a francia divatház kreatív igazgatója, Marc Jacobs szerint üde a bőre és látszik rajta, hogy szeret játszani a férfiakkal.