Weboldal » MPark

MPark.hu
[ MPark.hu ]
Főoldal
[ Főoldal ]
Részletek
[ Részletek ]

Ügyfél

Aqua Soft 2004 Kft.

A projekt

Aki Debrecen utcáit járja, netán még parkolni is gyakran szokott, biztosan találkozott már az MPark logójával, mely a WebDeb műhelyében készült. A feladatunk az MPark arculatának és webes megjelenésének a megtervezése volt.

 

A vezetőséggel egyeztetve a témához egy színes, játékos, illusztrált megjelenést készítettünk, MPark Panni főszereplésével. Erről a weboldalon is olvashatunk:

 

"A parkolási díjfizetést sokan "kötelező rossznak" érzik és összességében egy negatív élményként élik meg. Ezért azt gondoltuk, hogy ügyfeleink felé egy mosolygós hölggyel nyitunk, aki jelképezi azt a hozzáállást, amelyet nap, mint nap tanúsítunk ügyfeleink irányába. Azért választottuk Pannit az MPark arcának, mert fontosnak tartjuk a mosolyt, amelyből egyre kevesebbet látni manapság."

 

A főoldalon azonnal átszaladhatunk a híreken, megismerhetjük az MPark kártya előnyeit, illetve választokat kaphatunk a gyakran ismételt kérdésekre is.

Ha tovább navigálunk az aloldalakra, részletesebben olvashatunk a rendszer működéséről, kártyát rendelhetünk, vagy információt kaphatunk a kártyafeltöltés lehetőségeiről.

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2019 WebDeb Minden jog fenntartva
Készítette: